A vállalat a globális autóipari beszállító SEG Automotive cégcsoport tagja, mely világszerte 14 országban van jelen, és közel 7000 főt foglalkoztat . 2018 januárjától a miskolci gyáregység az SEG Automotive GmbH telephelyeként, Starters E-Components Generators Automotive Hungary Kft. néven folytatja működését. 2021. szeptemberétől a cégcsoport régión belül, de új telephelyre költözött, a szirmabesenyői ipari parkba, a már meglévő logisztikai központja mellé.
A fő cél egy inspiráló munkakörnyezet kialakítása volt, ami beleillik a cég arculatába. A színek szempontjából a fókuszt a kék, zöld, szürke és fehér színek kapták, mely színvilág egy kis pezsgést visz az amúgy letisztult és modern irodába. A bútorok kiválasztása során fontos volt, hogy harmonizáljanak a falakkal és kiegészítőkkel, ezzel is egy egységet alkotva. Az iroda kialakításánál az open office bizonyult a legmegfelelőbb választásnak, mivel egy multinacionális cégnél a zsúfoltság elkerülése fontos szempont volt.
A dolgozók igényei mellett, mint a funkció és a kényelem, természetesen a design is jelen van a színes székek által. A tervezés során fontos szerepet játszott, hogy több közösségi tér kerüljön kialakításra, amik biztosítják a dolgozók részére a pár perc kiszakadást a mókuskerékből. Fontos ugyanis, hogy a munkaállomásoknál való kényelmes munkavégzés mellett a megfelelő pihenésre alkalmas hely is biztosítva legyen.